MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen)

Veel organisaties willen maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), maar weten niet goed hoe zij dit ten uitvoer kunnen brengen. MVO omvat namelijk veel zaken, zoals klimaatneutraal ondernemen, verantwoord produceren, recycling van producten en grondstoffen en verbetering van arbeidsomstandigheden. Eén onderdeel van MVO waar FRUIT OP JE WERK je bij kan helpen, is het bijdragen aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Wij leveren namelijk verse en gevarieerde fruitboxen aan organisaties, zodat medewerkers worden gestimuleerd om gezond en vitaal te leven.

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Maak kennis met FRUIT OP JE WERK

FRUIT OP JE WERK is al meer dan tien jaar lang gespecialiseerd in het aanbieden van verse en gevarieerde fruitboxen. Wij leveren deze fruitboxen aan grote én kleine organisaties, zoals zakelijke dienstverleners, gemeenten, zorginstellingen, scholen, winkels en meer. Wij leveren in heel Nederland, waaronder in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda. Het fruit wordt geleverd en gepresenteerd op de afdeling of in de kantine, zodat medewerkers het eenvoudig kunnen pakken. Ook staan de fruitboxen bij recepties, ontvangstbalies, wachtkamers en vergaderruimtes, zodat bezoekers en klanten het fruit kunnen pakken. De fruitboxen bestaan uit vers fruit, afkomstig van lokale telers die duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Dit sluit feilloos aan bij onze eigen MVO-doelstellingen.

FRUIT OP JE WERK en MVO

FRUIT OP JE WERK doet veel op het gebied van MVO. Meer erover lees je in ons duurzaamheidsbeleid. Hier lees je onder andere dat we een samenwerking hebben met het goede doel KiKa. Klanten van FRUIT OP JE WERK sparen bij ieder ontvangen fruitbox een KiKa-handje. Aan het einde van het jaar draagt FRUIT OP JE WERK 10 eurocent per KiKa-handje af aan KiKa. Bovendien werken we in Amsterdam samen met TringTring: hier leveren wij het fruit af per bakfiets, zodat we bijdragen aan een autovrije hoofdstad met minder vervuiling en uitlaatgassen. Daarnaast beschikken we over elektrische bestelbussen, waarmee we de fruitboxen in Nederland bezorgen. In de loop der jaren willen we meer en meer elektrische bussen toevoegen, zodat we op den duur volledig elektrisch kunnen bezorgen. Ook gaan we verspilling van fruit tegen. We kopen zeer zorgvuldig in. Mocht er toch nog fruit over zijn, dan brengen wij dat naar zorgboerderijen of naar de Voedselbank. Dit is slechts een greep uit onze MVO-activiteiten. Lees meer in het duurzaamheidsbeleid.

FRUIT OP JE WERK draagt bij aan MVO

Heb je maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda? Kies voor een duurzaam en verantwoord initiatief, zoals fruit op de werkplek. FRUIT OP JE WERK is marktleider op het gebied van vers fruit op het werk. Wij helpen organisaties met hun MVO-beleid. Wil je meer weten? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Indien gewenst nodigen wij je uit voor een persoonlijk adviesgesprek, waarin jouw wensen en MVO-doelstellingen worden besproken. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij jou een persoonlijk en vrijblijvend voorstel doen. Waar wacht je op? Laat je voorlichten!

Unieke presentatie

We vinden het erg belangrijk om te weten waarom je fruit op het werk overweegt en welke doelen je wilt bereiken. Hier stemmen we onze presentatie en communicatie naar jullie medewerkers volledig op af. Natuurlijk volledig in lijn met jullie eigen huisstijl! 

Wij doen   
er alles aan
om echt verschil te maken

Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelig instrument om mensen te stimuleren om bewuster te leven. Vanuit die gedachte is FRUIT OP JE WERK gestart met het bezorgen van fruitboxen op het werk.