Fruit op jouw werk | FRUIT OP JE WERK

Wil je fruit op het werk, zodat medewerkers en klanten vers fruit kunnen pakken? Fruit is gezond, het geeft een positief gevoel en het helpt mensen om bewuster te leven. Bij FRUIT OP JE WERK weten we dat als geen ander. Wij zijn al meer dan tien jaar lang gespecialiseerd in het aanbieden en bezorgen van verse en gevarieerde fruitboxen aan zowel grote als kleine bedrijven in Nederland. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Grootste aanbieder van werkfruit

FRUIT OP JE WERK is marktleider op het gebied van werkfruit. Wij zijn in Nederland de grootste aanbieder van verse en gevarieerde fruitboxen. Wekelijks leveren wij vers fruit aan tal van organisaties en ondernemingen in Nederland, waaronder aan zakelijke dienstverleners, gemeenten, zorginstellingen, scholen, winkels en meer. Veel meer. Als ons fruit is kwaliteitsfruit, afkomstig van lokale telers die veelal biologisch fruit verbouwen. De kwaliteit van het fruit is zeer belangrijk, daarom hanteren wij versheidsgaranties en werken we met keurmeesters. Wij hebben kwaliteit zeer hoog in het vaandel!

Inhoud van onze fruitboxen

Afhankelijk van het contract dat je met FRUIT OP JE WERK hebt, ontvang je wekelijks of tweewekelijks onze fruitboxen. De inhoud van de fruitboxen varieert van week tot week. Zo tref je uiteenlopende fruitsoorten en vruchten in de box aan, zoals seizoensgebonden fruit, tropisch fruit en minder bekend fruit. Het leuke hieraan is dat medewerkers van jouw bedrijf nieuwe fruitsoorten leren kennen. De inhoud van de fruitbox kan je eenvoudig op onze website bekijken. Wil je de samenstelling of hoeveelheid aanpassen, dan kan je dit tot 48 uur voor levering aan ons doorgeven. Zo ontvang je een fruitbox op maat!

Fruit op je werk aanvragen?

FRUIT OP JE WERK levert fruitboxen in heel Nederland. Zo leveren wij onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda. Daarnaast zijn wij de grootste aanbieder voor fruit op school in Nederland. Ben je enthousiast geworden over fruit op het werk en wil je ook op jouw werkvloer vers fruit introduceren? Neem dan snel contact op met FRUIT OP JE WERK. Onze adviseurs staan je graag te woord en denken met je mee over een passend aanbod. Indien gewenst brengen wij jouw bedrijf een bezoek, zodat we de mogelijkheden uitvoerig kunnen bespreken. Aan de hand hiervan ontvang je een voorstel op maat. En helemaal prettig: wil je vooraf een proefbox ontvangen, dan kan je deze geheel gratis aanvragen. Zo ervaar je het gemak van fruit op je werk!

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Wij doen   
er alles aan
om echt verschil te maken

Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelig instrument om mensen te stimuleren om bewuster te leven. Vanuit die gedachte is FRUIT OP JE WERK gestart met het bezorgen van fruitboxen op het werk.