Fruit op het werk fiscaal aftrekbaar

Dan is een gezonde en fijne werkomgeving essentieel!

Wil je dat jouw medewerkers gezond en vitaal zijn? Stimuleer een gezonde leefstijl en introduceer fruit op de werkvloer. FRUIT OP JE WERK is al meer dan tien jaar lang gespecialiseerd in het leveren van verse en gevarieerde fruitboxen aan kleine én grote ondernemingen. Zij hebben de vele voordelen van FRUIT OP JE WERK al ontdekt. Nu jij nog! En wist je bovendien dat werkfruit fiscaal aantrekkelijk is? Het is namelijk fiscaal aftrekbaar. Lees er hier meer informatie over. 

Ontdek FRUIT OP JE WERK

Maak kennis met FRUIT OP JE WERK, aanbieder van vers fruit. Wekelijks voorzien wij honderden klanten in Nederland van verse en gevarieerde fruitboxen, zoals zakelijke dienstverleners, gemeenten, zorginstellingen, scholen, winkels en meer. Veel meer. Ons fruit is ‘teler made’. Dat betekent dat wij zoveel mogelijk samenwerken met lokale telers die biologisch fruit hoog in het vaandel hebben staan. Wanneer je met ons in zee gaat, dan bezorgen wij de fruitboxen bij jou op kantoor. Gratis en ook nog eens héél gemakkelijk. Onze bezorgmedewerker controleert de fruitconsumptie van de afgelopen week. Vervolgens wordt het nieuwe fruit op professionele wijze gepresenteerd, zodat jouw medewerkers weer kunnen genieten van vers fruit.

Belastingvoordeel en Werkkostenregeling (WKR)

Dit alles klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk, maar er is nog iets wat voor jou als werkgever interessant is. Wanneer je gebruikmaakt van de fruitboxen van FRUIT OP JE WERK, dan profiteer je van een mooi belastingvoordeel. Omdat de fruitboxen op jouw werkplek beschikbaar worden gesteld voor werknemers, vallen de boxen onder de zogenoemde nihilwaardering. Dit betekent dat ze geen invloed hebben op de vrije ruimte van de Werkkostenregeling (WKR). De Belastingdienst ziet werkfruit als een bijdrage aan gezonde en vitale medewerkers, en hierdoor zijn de kosten van werkfruit fiscaal aftrekbaar. En niet zomaar, maar de kosten zijn voor 100% aftrekbaar en dit geldt ook voor de btw. Met onze fruitboxen ben je dus niet alleen gezond en lekker bezig, maar ook fiscaal slim! Dit maakt het éxtra aantrekkelijk om voor FRUIT OP JE WERK te kiezen.

Wil je ook werkfruit bestellen?

Ben je enthousiast geworden en wil je fruit op je werk introduceren? Schroom niet en neem vandaag nog contact op met FRUIT OP JE WERK. Wij leveren in heel Nederland, waaronder in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda. Onze medewerkers beantwoorden al jouw vragen en kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden van werkfruit. Zo kunnen ze je meer informatie geven over de fiscale voordelen van fruit op het werk. Bovendien is het mogelijk om tijdens je contact een vrijblijvende offerte op maat op te vragen. Zo weet je wat fruit op je werk gaat kosten en kan je de afweging maken. We horen graag van je.

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?