Ziekteverzuim

Heb je geregeld te maken met zieke medewerkers en wil je het ziekteverzuim binnen jouw organisatie terugdringen? Zorg dat jouw medewerkers fit en vitaal zijn en stimuleer een gezonde levensstijl. Als werkgever kan je hier een bijdrage aan leveren, bijvoorbeeld door op de werkvloer fruit aan te bieden. FRUIT OP JE WERK is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het aanbieden en bezorgen van verse en gevarieerde fruitboxen aan zowel grote én kleine ondernemingen. Lees hier meer en ontdek de mogelijkheden.

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Fruit eten is gezond

Het is algemeen bekend dat fruit gezond is. Het bevat namelijk weinig calorieën, maar het zit wel boordevol voedingsstoffen die bijdragen aan een goede weerstand. Het is bovendien bewezen dat fruit eten de kans op hart- en vaatziekten verkleind. Ook wordt het eten van fruit gekoppeld aan een laag risico op darm- en longkanker en diabetes. Kamp je op het werk met een hoog ziekteverzuim en meldt de ene na de andere medewerker zich ziek? Draag bij aan een goede weerstand van medewerkers en faciliteer werkfruit. Werkfruit kan een belangrijk onderdeel zijn van het vitaliteitsbeleid of vitaliteitsplan van jouw organisatie.

Vers fruit van FRUIT OP JE WERK

Zoek je een aanbieder van werkfruit, dan zit je juist bij FRUIT OP JE WERK. Al meer dan tien jaar lang leveren wij verse en gevarieerde fruitboxen aan tal van Nederlandse ondernemingen en scholen, zoals ondernemingen in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda. In deze fruitboxen zit vers fruit, afkomstig van lokale telers die biologisch en duurzaam te werk gaan. De inhoud van de box is iedere week verschillend. Dit zorgt niet alleen voor de nodige variatie, maar zo leren je medewerkers ook steeds nieuwe soorten fruit kennen. Je kan ervoor kiezen om het fruit één keer per week te laten bezorgen, maar het is uiteraard ook mogelijk om ons twee of drie keer per week langs te laten komen. Onze bezorging is geheel gratis en het fruit wordt op professionele wijze gepresenteerd. Met onze presentatiemogelijkheden kunnen wij jouw vitaliteitsbeleid ondersteunen en de boodschap overbrengen op jouw medewerkers.

Kies ook voor FRUIT OP JE WERK

Met fruit op je werk draag je bij aan gezonde en duurzaam inzetbare medewerkers. Neem vandaag nog contact op met FRUIT OP JE WERK, aanbieder van fruitboxen voor kleine en grote organisaties. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden van werkfruit en indien gewenst nodigen ze je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hierin worden jouw wensen en doelstellingen besproken. Aan de hand hiervan geven wij je een vrijblijvende kostenopgave, zodat je weet wat werkfruit voor jouw organisatie kost. Aarzel niet en laat je voorlichten over de vele voordelen van werkfruit!

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?